|
|
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
felyy a scris:
feed....ai o scumpete de copil...sa-ti triasca :*
vai ce scump e :* |
saru'mana (asteptam poze de la tine )
|
|
25/07/10 10:58
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
vaai feed ce simpatic e baietasul!! ce l-as mai pupacii pe obrajorii aia!! 
Ma bucur ca au mai aparut niste poze noi 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
27/07/10 21:12
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
feed, te rog sa-mi dai bilet de ordine  ce numar am? 49803245? 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
28/07/10 12:34
|
|
|
feedback
Moderator
|
|
tu vino, ne'om descurca noi cumva 
|
|
29/07/10 12:12
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Din cauza aceasta:  , am decis să-mi şterg toate pozele cu fetiţa mea. Nici nu voi mai posta poze cu ea.
Cu mine poate da. :P
Ultima modificare de Magdy (29/07/10 22:13)
_______________________________________ Doamne, mulţumesc că sunt fiica Ta şi nimic nu poate schimba acest lucru! Cānt, visez, sper, trăiesc, iubesc pentru că Tu eşti! Mulţumesc!
|
|
29/07/10 22:12
|
|
antonela
membru
Inregistat: 02/11/05
|
|
Sunt socata, de-a dreptul! 
_______________________________________ Căci Tu eşti Stānca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. 
Psalmul 31:3
|
|
29/07/10 22:19
|
|
MRU
membru
 Inregistat: 08/02/08
|
|
Nu m-ar mira sa existe un sambure de adevar in povestea asta. Omeni cu sufletul negru sunt peste tot. Asta e un motiv pentru care am postat pozele fiului meu in format mic si am restrictionat filmulete de pe youtube cu bebele meu.
Totusi eu nu consider ca sursa(Cancan) este de incredere. Sa fim seriosi cate stiri sunt adevarate, aparute in Cancan?! si cine poate verifica identitatea celor care au facut comentarii cu tenta sexuala?! de unde poti stii ca nu reporterii in goana dupa senzatinal?!
Ultima modificare de MRU (29/07/10 22:44)
_______________________________________ "Ori de cate ori ma tem, eu ma incred in Tine." Psalmul 56:3
|
|
29/07/10 22:43
|
|
Magdy
membru
|
|
Eu, una, nu mă risc să se fericească vreun distrus cu poza copilului meu īn mānă. Fiecare face ce vrea. Eu mi-am expus motivul pentru care am şters pozele cu Rebe, ca să nu fie probleme.
Nu e vorba doar de cancan, ci şi pe site-uri ptr copii sunt discuţii cu dovezi că patrulează pedofilii īntr-o veselie. [Să-l mustre Domnul pe satana!!! ]
_______________________________________ Doamne, mulţumesc că sunt fiica Ta şi nimic nu poate schimba acest lucru! Cānt, visez, sper, trăiesc, iubesc pentru că Tu eşti! Mulţumesc!
|
|
30/07/10 10:38
|
|
|
feedback
Moderator
|
|
chiar zilele trecute ma gandeam sa'mi sterg pozele, toate, da' nu voiam sa bata la ochi. acu' am o scuza
in ce priveste articolul... daca'i p'asa, atunci parintii ar trebui sa posteze cat mai multe poze, c'asa pedofilii vor sta in fata monitorului si nu vor slobozi pe strazi, in parcuri, scoli, etc. abuz si devianta e si asa, da' una e sa abuzezi de'o poza, si alta de persoana, una e virtualul, si alta realul (fara a minimaliza niciuna din ele).
nu stiu, e scandalos si'n acelasi timp ridicol. asa n'ar mai trebui sa puna nimeni poze, ca pe pedofil l'apuca erectia uitandu'se la copii, pe homosexuali uitandu'se la baieti, pe baieti uitandu'se la fete, etc.
oricum, e un semnal de alarma real, pt ca, din pacate, deviantele (sexuale si nu numai) sint si ele reale.
nu ma simt amenintata, cont mai am doar pe un singur forum, unde'am scris cateva replici acu' vreo 7-8 luni. in rest, n'am conturi pe nicaieri, galerii si albume foto nici atat. pozele le voi sterge, si nu doar cele cu dario, dar din alt motiv.
later edit. am sters eu, si poze, si x-uri, si comentarii si tot 
|
|
30/07/10 11:30
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Si eu sunt socat! CANCAN??? 
_______________________________________ Beautiful day... when she said YES!!!
|
|
30/07/10 11:42
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Magdy a scris:
Nici nu voi mai posta poze cu ea.
Cu mine poate da. :P |
nu ti-e teama sa nu se "fericeasca" cineva cu poza ta in mana ?
Scuze, dar mi se pare exagerat. Exista poze si poze , persoane si persoane.
Bineinteles, e incredintarea fiecaruia sa faca ce vrea, dar deh...
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
30/07/10 12:08
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Am mai auzit de lucruri din astea, dar nu cred ca e si in cazul bebelusilor. Un copil de cativa ani, mai inteleg, ca am intalnit bolnavi din astia, dar mintea mea chiar nu poate sa accepte ca ar fi vorba si de bebelusi de cateva luni sau copilasi de 2,3 ani.
Eu sunt constienta ca sunt tot felul de obsedati sexual care saliveaza uitandu-se la poze, dar asta nu inseamna ca ma apuc sa sterg toate pozele. Daca nu s-ar holba la a mea s-ar holba la alta si oricum, atata timp cat n-as sti sigur nu ma afecteaza cu nimic
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
30/07/10 15:25
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Magdy a scris:
am decis să-mi şterg toate pozele cu fetiţa mea. Nici nu voi mai posta poze cu ea. |
ideea e ca tu stergi pozele de aici, dar cred ca se pastreaza pe imageshack. Poti face asa cum faceam si eu: cont pe photobucket, setezi albumul privat, pui poza pe forum 2-4 zile si o stergi din album, asa se sterge de tot de pe net.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
30/07/10 17:04
|
|
Magdy
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
Si eu sunt socat! CANCAN???  |
Mai sunt şi alte surse, gen desprecopii.ro, parinti.com... Nu sunt fan cancan. Articolul ăla mi-a ost mai la īndemānă.
april a scris:
nu ti-e teama sa nu se "fericeasca" cineva cu poza ta in mana ? ... |
nu, nu mi-e teamă. Cine ştie...s-ar putea chiar să-mi placă. 
Ai o atitudine, april...n-am cuvinte. Sau am, dar mă forţez să mă abţin. Şi mai ai pretenţii de la useri să se comporte cum trebuie...
Īn fine.
Tami, sunt şi distruşi care violează sau se simt atraşi şi de bebeluşi.
Şi nu era vorba să-ţi ştergi tu pozele sau vreun adult, ci doar de pozele cu fata mea. Nu am spus să-şi şteargă toţi pozele lor sau a copiilor, ci vorbeam strict de ce fac eu. Am ales să-mi şterg pozele cu fata din motivele pe care le-am scris īn primul post. Punct.
Rain, pozele nu vor rămāne o veşnicie pe imageshack. După un an se şterg. Aşa ştiam.
Zilele acestea am aflat despre această problemă şi am luat măsuri acum. Dacă mă ducea capul mai demult, luam de'atunci.
Ideea e că atunci cānd eşti mamă faci orice să-ţi protejezi copilul. Numai gāndul că ceva sau cineva ar face rău sau ar gāndi rău despre copil, mă īnfioară.
|
|
30/07/10 17:53
|
|
ROXANA82
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Magdy, eu activez pe desprecopii.com de cativa ani..la un moment dat aveam album public , la fel ca celelalte fete, mamici, gravidutze si am fost puse in garda ca se intampla din pacate mult mai multe decat aflam noi..e groaznic cate se intampla pe internetul asta ..asa ca dragi mamici, nu prea dau eu sfaturi, dar din punctul meu de vedere ca mama va spun sincer..fara poze cu copii!!
_______________________________________ Dumnezeu este stānca puterii mele, locul meu de adăpost..
|
|
30/07/10 17:57
|
|
april
admin forum
|
|
Magdy a scris:
nu, nu mi-e teamă. Cine ştie...s-ar putea chiar să-mi placă. 
Ai o atitudine, april...n-am cuvinte. Sau am, dar mă forţez să mă abţin. Şi mai ai pretenţii de la useri să se comporte cum trebuie...
Īn fine. |
Mai bine esti mai atenta ce si cum scrii in loc sa te iei de mine.
Dar hai sa ma fortez si eu sa ma abtin si sa nu am pretentii de la tine, sa te comporti cum trebuie.
In fine.
|
|
30/07/10 17:58
|
|
Magdy
membru
|
|
Adică cum te abţii să nu ai pretenţii de la mine să mă comport cum trebuie?!
Şi nu văd ce am scris atāt de rău īncāt trebuie să fiu mai atentă?!
Dacă ai ceva de spus, spuse pe şleau, nu cu subīnţelesuri.
|
|
30/07/10 18:04
|
|
Magdy
membru
|
|
ROXANA82 a scris:
Magdy, eu activez pe desprecopii.com de cativa ani..la un moment dat aveam album public , la fel ca celelalte fete, mamici, gravidutze si am fost puse in garda ca se intampla din pacate mult mai multe decat aflam noi..e groaznic cate se intampla pe internetul asta ..asa ca dragi mamici, nu prea dau eu sfaturi, dar din punctul meu de vedere ca mama va spun sincer..fara poze cu copii!! |
Eu nu am ştiut ce se īntāmplă. Am aflat ieri, citind un articol pe un forum culinar. Acolo am aflat multe amănunte şi chiar am rămas şocată. Deşi nu am exagerat de multe poze cu fata mea pe net, am decis că e mult mai bine să le şterg. Şi ca să nu fac de capul meu, am anunţat aici şi motivul.
|
|
30/07/10 18:08
|
|
april
admin forum
|
|
Magdy a scris:
Adică cum te abţii să nu ai pretenţii de la mine să mă comport cum trebuie?!
Şi nu văd ce am scris atāt de rău īncāt trebuie să fiu mai atentă?!
Dacă ai ceva de spus, spuse pe şleau, nu cu subīnţelesuri. |
M-am folosit de cuvintele tale. Unde-i problema ? Ai scris ceva si eu am continuat. Nu vrei sa mai pui poze cu Rebe, e ok, e treaba ta. Dar cu tine poate mai pui. In cazul tau de ce nu aplici aceeasi regula ? Nu te-ar deranja sa se uite cine stie cine la poza ta ?
In fine. Sunt foarte dezamagita de ceea ce crezi tu despre "atitudinea" mea si de ce ai scris vizavi de mine. De la tine aveam pretentii si nu ma asteptam la asa ceva. Esti prea iute cu anumite concluzii uenori. Nu a fost niciun subinteles in mesajul meu. Nu-mi mai atribui ganduri pe care nu le am. Si vezi ca am scris si un "scuze" in mesajul ala. Se pare ca ai inteles doar ce ai vrut sa intelegi. Oricum stai linistita ca nu am banat pe nimeni pt. ca s-a luat de mine. Nu de asta te-am facut atenta.
|
|
30/07/10 18:18
|
|
|
feedback
Moderator
|
|
Magdy,
1. la replica ta "Nici nu voi mai posta poze cu ea. Cu mine poate da. :P " sincer si eu am vrut sa'ti spun, in gluma, acelasi lucru care ti l'a spus april, dar aveam mai multe idei s'am uitat.
2. ai spus "dar mă forţez să mă abţin. Şi mai ai pretenţii de la useri să se comporte cum trebuie... " iar april a raspuns doar folosind cuvintele tale "Dar hai sa ma fortez si eu sa ma abtin (primul element) si sa nu am pretentii de la tine, sa te comporti cum trebuie. (al 2'lea element)".
pt a fi mai usor de inteles... ai spus ca ea are pretentii de la useri, iar ea a spus, ca raspuns la replica ta, ca nu va mai avea pretentii de la tine.
mai, io stiu ca'i urat cand se termina vacanta, da' nici chiar asa
3. si (ca sa te enervez de toti nervii ) nu mai posta consecutiv 
|
|
30/07/10 18:54
|
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
wow...ce e acia` mai? ce v-a apucat? ...take it easy Magdy... 
Magdy a scris:
Eu, una, nu mă risc să se fericească vreun distrus cu poza copilului meu īn mānă. |
chestia se intampla de mult, nu doar de acum 
RainSong a scris:
Poti face asa cum faceam si eu: cont pe photobucket, setezi albumul privat, pui poza pe forum 2-4 zile si o stergi din album, asa se sterge de tot de pe net. |
hai ca deja devine din protectie, o obsesie..se sterge sau nu, obsedati sexual sunt multi si daca nu cu poza ta in mana atunci va fi a alteia si tot se "fericeste " el cumva.
_______________________________________ Cred că este soare, chiar dacă nu strălucește, cred īn dragoste, chiar dacă nu am dovada ei, cred īn Dumnezeu, chiar dacă tace.
|
|
30/07/10 22:51
|
|
Magdy
membru
|
|
april a scris:
In cazul tau de ce nu aplici aceeasi regula ? Nu te-ar deranja sa se uite cine stie cine la poza ta ? |
Ţi-am răspuns mai sus la īntrebările astea, că m-ai mai īntrebat odată.
april a scris:
Oricum stai linistita ca nu am banat pe nimeni pt. ca s-a luat de mine. Nu de asta te-am facut atenta. |
Banarea chiar e ultimul lucru la care m-am gāndit! Am crezut că m-ai făcut atentă că de ce'am vorbit sau postat... īn fine.
Altceva nu mai comentez că oricum tu ai aşa un dar că mereu cazi īn picioare.
feedback a scris:
... nu mai posta consecutiv  |
Da, da, o să mă străduiesc data viitoare să nu ma postez...consecutiv. :P
Alex, cunoşti expresia "te bagi ca musca īn lapte"? Dacă nu, o afli acum. Nu mă lua cu "take it easy Magdy", că nu sunt vreun animal sălbatic, ce trebuie īmblānzit. Cāt despre obsesie, mai vorbim cānd/dacă vei avea copii. Pānă atunci vezi-ţi de şcoală.
|
|
31/07/10 12:34
|
|
april
admin forum
|
|
Magdy a scris:
Altceva nu mai comentez că oricum tu ai aşa un dar că mereu cazi īn picioare. |
altceva ce sa mai comentezi ? habar n-ai cum cad eu asa ca mai usor cu caracterizarile.
Magdy a scris:
Alex, cunoşti expresia "te bagi ca musca īn lapte"? Dacă nu, o afli acum. Nu mă lua cu "take it easy Magdy", că nu sunt vreun animal sălbatic, ce trebuie īmblānzit. Cāt despre obsesie, mai vorbim cānd/dacă vei avea copii. Pānă atunci vezi-ţi de şcoală. |
lasa-l in pace, cu scoala sau fara scoala.
|
|
31/07/10 12:57
|
|
|
| Felicitari cu mesaj pentru mama, felicitari cu flori, felicitari de primavara |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|